Despre noi

Lider în construcțiile industriale, situat în centrul județului Gorj, România. Cu o experiență de 28 de ani, Armeanca Prest Com s-a remarcat ca lider în industria construcțiilor, oferind servicii de construcții industriale, stații proprii de betoane și de sortare, producție de filler și produse de amenajări interioare

Misiune

 

Ne concentrăm să livrăm proiecte și produse excepționale care să depășească așteptările clienților noștri. Ne concentrăm pe sustenabilitate, inovație și precizie pentru a remodela peisajul industrial al României cu servicii care sunt eficiente și conștiente de mediul înconjurător.

Sustenabilitate

 

Sustenabilitatea este în centrul operațiunilor noastre. Suntem dedicați unei politici integrate de sustenabilitate care include măsuri semnificative pentru reducerea emisiilor în cadrul proceselor noastre de producție. Prin optimizarea utilizării combustibililor și electricității, ne propunem să minimizăm amprenta noastră ecologică și să contribuim la un mediu mai sănătos.

Strategiile noastre implică utilizarea tehnologiei de ultimă generație pentru a crește eficiența și pentru a reduce emisiile asociate cu alimentarea facilităților noastre. Acest angajament față de practicile sustenabile asigură că nu doar respectăm standardele de mediu, dar și că suntem un exemplu de urmat în industrie.

Servicii

Alături de echipe specializate, Armeanca Prest Com poate derula proiecte de construcții industriale de anvergură.

Construcții industriale

Construcții de drumuri, poduri, podețe casetate, ziduri de sprijin, terasamente, lucrări hidrotehnice,amenajări albii râuri.

Stație de sortare

Stația de sortare-concasare este situată în comuna Drăguțesti, județul Gorj și are o capacitate de 40 t/h.

Stație de betoane

Deținem 2 stații de betoane în Gorj, complet automatizate, marca Imer Group (capacitate de 67 mc/h, sistem electronic de dozare și de cântărire).

Dotări

Dispunem de dotare tehnică avansată prin utilaje: excavator, buldozer, dumper, buldoexcavator, truckere, compactor.

Amenajări interioare

Deținem selecții de produse pentru amenajarea locuințelor, disponibile online și în Showroom-ul nostru din Târgu Jiu.

Consultanță

Oferim consiliere specializată în proiecte de construcții, indiferent de gradul de complexitate impus.
home-icon

În construcțiile durabile, este Important să alegi un Partener de drum lung.